2013-09-13 08:23:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hallgatni arany!

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Magányos farkasnak érzi magát, pedig valójában nem az. Szó, mi szó, a mai napon minden és mindenki a szokásnál idegesítőbben hathat önre. Talán tényleg jobb lenne otthon maradnia. A péntek 13-a ma valóban baljós lehet önnek.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre teljesül egy kívánsága, és ezt nem egy mesebeli tündérnek köszönheti, hanem egy valóságosnak. Mert a környezetében is van valaki, aki elhalmozza önt áldásos jótéteményeivel. Talán nem is egy akad ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem ártana, ha jobban meggondolná, hogy kinek mit is mond a munkahelyén. A megfogalmazás nagyon sokat jelent, ön is tudja, hogy a stílus az ember. A kritika is inkább célt ér, ha azt félig dicséretként mondja.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma egy magánéleti gondját kellene sürgősen megoldania. Sok múlik azon, hogy mennyire bízik meg a partnerében. Vigyázzon: mert, ha túl sok rosszat képzel, akkor azzal elő is idézheti a megvalósulását. Sok múlik a szemléletén!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Pechesen indul a napja, de ehhez azért az is kell, hogy ön is megszegjen néhány szabályt. Ha ma túllépi a sebességet, vagy tilosban parkol, akkor biztos lehet a büntetésben. Ma inkább legyen babonás, vegye komolyan, hogy péntek 13-a van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sokat tehet azért, hogy megőrizze testi-lelki egészségét, hogy megtartsa frissességét. Ne is halassza tovább, hogy az egészsége érdekében megfelelő lépéseket tegyen! Minden, amit ma tesz jót magával, duplán hat!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha mielőbb lerendez bizonyos családi ügyeket. A sértődésnek amúgy sincs helye, de mégis jobb lenne elkerülni, hogy okot adjon rá. Ezért ügyeljen a látszatokra is. Ha nehezére esik is, inkább mosolyogjon az anyósára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem kellene minden mértéket meghaladóan költekezésekbe bocsátkoznia. A pénznek még csak a szagát érzi, de ön már előre dőzsölne. Inkább vegyen példát a hangyákról: egyelőre csak dolgozzon és gyűjtögessen!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Véletlen fültanúja lehet valaminek, ami nem igazán önre tartozik. Vigyázzon, mit kezd ezzel az információval. Ha illetékteleneknek továbbadja, azzal kárt okozhat: azoknak is, akiknek a tudomására hozza. Hallgatni arany!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma lehetősége lesz változtatni a munkáján, de nem biztos, hogy az álmai állását máris megkapja. Legyen türelmes, egyszer majd annak is eljön az ideje. Addig is azonban mutassa meg itt, hogy mire képes. A kicsi eredmény is eredmény, ne becsülje le!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénz nem boldogít, de ha az anyagiak terén túl nagy a káosz ön körül, az megnehezítheti, hogy boldognak érezze magát. Tudja jól, hogy önön is múlt, hogy így alakult a helyzete. Kevesebb hitel, több hittel: ez legyen a jelszava!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Váratlanul felbukkanhat az életében egy olyan ember, akivel valaha jó barátok voltak. Jó ideje, szinte meg is feledkezett róla, most viszont, mint egy hátsó gondolat, újra materializálódik az életében. A régi ismeretség új kezdet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: